BILLIGREJSER


 

Gran Canaria!


Billedvideoen er baseret på private fotos.

Gran Canaria er en vidunderlig ø, der byder på dejlige sand strande, der giver god mulighed for at nyde solens dejlige solstråler. Det subtropiske klima på Gran Canaria er en vigtig faktor, for at danske turister vender tilbage til Gran Canaria år efter år. Las Palmas er hovedstaden på Gran Canaria, byen ligger i den nordøstlige del af den Kanariske Ø.

Las Palmas er den største by på den, kanariske ø med dens  befolkningstal på . 377.600 ved optælling 2003 ud af 789.908 som bor på hele øen. Når du flyver til Gran Canaria, lander du i Las Palmas, da alt charter flyvning foregår i gennem Las Palmas lufthavn,

Gran CanariaEkstra info: Hvis man vil se øen for den festlige side, skal man komme i karneval perioden, som strækker sig over Januar, Februar og Marts. I de måneder er der fest og glade dage i Las Palmas, og er helt klart et besøg værd, hvis du er på ferie i karneval perioden.
Maspalomas ligger i forlængelse med Playa del ingles. Maspalomas er kendt for deres 4 km bar sandørken en slags mini sahara, også kaldt.

Stranden i Playa del Ingles, er en flot og behagelig strand der byder på et hav af vandaktiviteter herunder vandscooter, bananbåde og mange andre aktiviteter. Følger du stranden mod syd, bliver du ført hen til ”Faro de Maspalomas” fyrtårnet i Maspalomas. Langs stranden er der fyldt med kiosker, hvor der kan købes kolde drikkevarer og is.

I udkanten af Playa del ingles, ligger bydelen San Fernando, hvilket er stedet, hvor største delen af beboerne i Playa del ingles bor. Her er priserne normalt lidt billigere og udvalget i supermarkederne er bredere end supermarkederne der ligger inde i centrum.
Så for dem der er sparsomme, og hellere vil bruge deres penge på andet, er det anbefales værdigt, at kigge forbi San Fernando og handle ind.

Gran CanariaPuerto Mogan er den mest idyllisk by på Gran Canaria, byen bliver kaldt for det spanske Venedig, på grund af dens atmosfære og byggestil. Puerto Mogan er en stille og rolig by, der giver ro i sjælen.

Byen er oprindeligt en fisker by, men er med tiden blevet præget af den fremfarende turisme. Gaderne i byen er fyldt med flotte blomster, der giver byen et flot og farverigt miljø, der er også vand kanaler, der strømmer igennem byen Hotellerne i Puerto mogan er af høj standard, og meget vedligeholdte.

Centralt i byen finder du Puerto Mogans strand, den har importeret strand fra Sahara, hvilket vil sige at strande meget fint sand. Selve stranden er kun ca. 250 meter lang, så det er en meget lille strand.

Puerto Rico ligger på den sydligste del af Gran Canaria. Der kommer par, singler og familier til den livlige by Puerto Rico.
Hotellerne i byen ligger op af bjergene, derfor kan det ikke anbefales for ældre mennesker med gangbesvær. Dog koster taxierne ikke mere end 2-5 euro for at blive transporteret hjem til hotellet. Et alternative kunne også være at booke et hotel der ikke ligger op af bjergene.

Stranden i Puerto RicoStranden i Puerto Rico er en 400 meter lang strand med dejligt lyst og blødt sand. På stranden i Puerto Rico er udvalget af vandaktiviteter på stranden meget begrænset. Stranden er meget velegnet til børnefamilier, fordi Puerto Rico stranden har lavt og fladt vand.

Stranden har også en skærpet sikkerheden, ved at de har sat flydespærrere op, der forhindre folk der er faldet i søvn på en luftmadras til at flyde til havs.

Når mørket falder på i feriebyen Puerto Rico, er der også plads til de unge og de livlige, ”Puerto Rico centeret” byder nemlig også på en masse pubber og danseklubber. Harleys dancing er hovedattraktionen, for folk der vil udforske nattelivet i Puerto Rico. Harleys dancing er en bar med fuld fart, og har et meget service minded personale.

 

Bestil rejse til Gran Canaria

Teknobiler til salg