BILLIGREJSER
 * Forsiden * Book Hotel * Billige Flybilletter
Nyhedsmail
   Navn   
Email
   
At rejse med børn


Det kan være en god idé, at forberede din rejse i god tid hvis du rejser med børn. Specielt lidt større børn kan have glæde af at du taler med dem i god tid om hvad der skal ske.
Naturligvis er der en masse praktiske ting i forbindelse med en udlandsrejse, som du skal tage højde for. F.eks. er det en god idé at få fat i en transportpose til klapvognen eller barnevognen, så du allerede hjemmefra kan pakke denne.


Barnevogn/klapvogn:

Det er altid en god idé at medbringe en sammenklappelig klapvogn, som ikke vejer for meget når du rejser. Det er vigtigt at dit barn kan sove ordentligt i den, da rejser oftest kan være trættende.
Sørg for at købe en transportpose til din klap- eller barnevogn, så den er godt beskyttet i flyets lastrum. Bagage kan til tider få en hårdhændet behandling og det er kedeligt at stå på ferien med en ødelagt barnevogn.


Tal med dit barn:

Specielt større børn kan have glæde af, at I taler om hvad der skal ske i god tid. Tal om hvor barnet har lyst til at sidde ombord - ved vinduet eller ved gangen. Har barnet ikke prøvet at flyve før, så tag også en snak om det at flyve generelt.


Underholdning på rejsen:

Det er en god idé at indkøbe små gaver til barnet, som kan udleveres løbende undervejs. På den måde har barnet noget at glæde sig til undervejs og rejsetiden føles ikke helt så langt. Små bøger eller spil kan være en god ting.
Når man rejser med børn, har man ofte et større ansvar for at vurdere sygdom og sundhed hos barnet end hjemme.
Det er taknemmeligt at rejse med børn. Man får ofte en bedre kontakt med lokalbefolkningen, og generelt tåler børn et varmt og fugtigt klima godt.
Børn er udsat for at få de samme sygdomme som voksne
Små børn kan ikke gøre opmærksom på, at de har det dårligt.
Børn i skolealderen får ofte lokale venner og vil derfor komme i miljøer, som de voksne ofte ikke kommer i.


Lægehjælp

I områder, hvor der ikke er hurtig og nem adgang til kvalificeret lægehjælp, har man som forældre en større opgave end hjemme med at observere og eventuelt behandle sit syge barn selv.
De fleste af os er godt klar over, hvornår vores børn er syge.
Et træt barn der klynker mere end normalt, ikke har samme appetit og måske føles varmt og svedigt, hoster og er forkølet er symptomer, vi alle kender til.


Feber:

Det er umuligt at give en udtømmende oversigt over årsager til feber hos børn, og det vigtige er, at man hele tiden vurderer barnets tilstand dvs. om man kan komme i kontakt med barnet når det ikke sover, om det drikker uden større besvær, om det klager sig og om det får udslet.
I tropiske områder kan det være sværere end hjemme at føle sig frem til, om et barn har feber.
Det er derfor ofte nødvendigt at tage temperaturen, hvis man er i tvivl.
Et termometer hører derfor hjemme i husapoteket, og digitale termometre til både øret, munden, armhulen og enden kan anvendes.

et er umuligt at give en udtømmende oversigt over årsager til feber hos børn, og det vigtige er, at man hele tiden vurderer barnets tilstand dvs. om man kan komme i kontakt med barnet når det ikke sover, om det drikker uden større besvær, om det klager sig og om det får udslet.
I tropiske områder kan det være sværere end hjemme at føle sig frem til, om et barn har feber.
Det er derfor ofte nødvendigt at tage temperaturen, hvis man er i tvivl.
Et termometer hører derfor hjemme i husapoteket, og digitale termometre til både øret, munden, armhulen og enden kan anvendes.


Årsager til feber

De fleste febersygdomme hos børn er mildere virusinfektioner, som ofte går over i løbet af nogle døgn. Den vigtigste behandling er rigeligt at drikke, så barnet ikke "tørrer ind" og får væskeunderskud.
Det er derfor vigtigt, at man sørger for at få rigeligt med drikke i et barn med feber, og hvis barnet regelmæssigt tisser, er væskeindtaget tilstrækkeligt.
Omvendt, hvis man ved med sikkerhed at barnet ikke har tisset indenfor de seneste 12 timer eller mere, er det tegn på, at barnet er i væskeunderskud.
Væskeunderskud kan gøre barnet yderligere træt og sløvt. Især ved samtidig opkastning eller diarre kan alvorlig væskemangel opstå i løber af få timer

Vi håber, at du med denne side får en mere tryk og god ferie.Advarsel om lommetyveri, svindel etc.

Sygdom Sygesikringen Rejseforsikring

Bagagen

Benplads i Flyet

Blodpropper ved lange flyrejser

Online Check-Inn

Drikkepenge

Er forsikring pengene værd

Flyskræk

10 råd mod flyskræk

Få en sund flyvetur

Hvad må ferien koste?
Højdesyge


Retur til toppen

Nyttige Links
Om Billigrejser

Pak en god feriekuffert

Pas & Visa

At Rejse med Børn

Toldregler

  Copyright 2016 © All rights reserved Billigrejser.dk