BILLIGREJSER
 * Forsiden * Book Hotel * Billige Flybilletter
Nyhedsmail
   Navn   
Email
   

Spar tusinder af feriekroner

Hvad må ferien koste

 

1. Hvad må ferien koste?

Her er en af de klassiske faldgruber som mange falder i når det viser sig at ferien er blevet dyrere end du havde regnet med!

2. Vælg en ferie med alt inklusive

Har du valgt en ferie med "alt-inklusive", er der også nok til et ekstra glas rødvin til middagen samt et ekstra is til børnene uden at du behøver at være nervøs for om budgettet holder

De mest populære rejser netop nu er dem hvor alt lige fra tyransport, overnatning og forplejning er inkluderet. Det skyldes at vi danskere på forhånd godt vide hvad hvad ferien kommer til at koste. Selvom du kommer af med flere penge inden du rejser, så kan det godt en god og fornuftig investering i sidste ende.

Det som oftest er med til at gøre en ferie dyrere end forventet, er bl.a. restaurantbesøg, men på en ferie med alt inklusive og hvor hver enkelt måltid er betalt, bliver der sagtens plads i budgettet til at restaurantbesøg og ekstra is til både jer og børnene. Alt er jo betalt hjemmefra.

3. Hold ferie i lavsæsonen

Rejs i lavsæsonen hvor det store rift om swimmingpoolen ikke er så stor - derved kan du spare en hel del penge!

F.eks. kan du spare op til 35 - 40% ved at rejse i lavsæsonen. Lavsæsonen er jævnt fordelt over hele året, men de særlige billige kan du finde maj og i de første 2 uger af juni, i de første 2 uger af oktober (op til efterårsferien), i hele november samt i de første 2 uger af december.

Hvis det er muligt for dig, så undgå at rejse i højsæsonen som jo er hele juli, i de første 2 uger af august, efterårsferien, påske, pinse samt jul og nytår. For vinterrejser er højsæsonen i januar og februar.

Sæsonen mellem de her nævnte kaldes mellemsæson..

4. Tag på ferie uden for EU

Det er billigere at flyve til landet udenfor EU, f.eks. Tyrkiet, ja det er endda billigere at leve i de lande under ferien.

Almindeligvis er lande som ligger udenfor EU ca. 20% billigere både at købe flybillet til samt a være i. Du får ganske enkelt mest valuta for pengene hvis du f.eks. tager til Tyrkiet frem for Grækenland, Italien eller Frankrig. Bulgarien og Tunesien er gode alternativer til de traditionelle vestlige feriedestinationer. Hotelstandarden lever fuldt ud op til den standard som vi danskere en vant til, når vi tager på ferie sydpå. Du og din familie kan nemt spare 4000 - 6000 kroner ved at rejse på ferie til et land udenfor EU.

5. Bestil din ferie i god tid - eller sats på afbudsrejser

Hvis du er fornuftig så bestiller du ferien i god tid og for glæde af de store forkøbsrabatter.

Hvis der er en smule gambler i dig kan du jo også vælge at satse på at bestille ferien i sidste øjeblik og købe en afbudsrejse hvor du så sparere endnu flere penge. Det kræver at du har is i maven og eventyr i blodet og tør gamble mht. hvor du kommer hen på ferie for du mister din indflydelse på, hvor du kommer han på ferie - du må med andre ord tage hvad du kan få..

6. Billig overnatningsmuligheder

Telt- og campingferie er den absolut billigste måde at holde ferie eller "bed-and-breakfast" hvis du er på kør-selv ferie

Hvis det ikke har den store betydning mht. boformen så kan der være tusinder af kroner på at droppe hotellet og i stedet overnatte på et vandrehjem, campingplads eller "bed-and-breakfast". Evt. ved at have sin egen campingvogn med eller leje et opslået telt på campingpladsen,

Hvis du fravælger hotellet til fordel for en campingferie, kan du skære mindst 50% af prisen væk og ofte kan du spare op til 75%. Dette gælder både for ferier i Danmark og i udlandet

7. Byt din bolig

Har du mulighed for det, kan din ferie blive endnu billigere hvis du har en bolig at bytte med. Måske har du et sommerhus som er attraktiv for nogen som bor i en storby og du har lyst til et par uger i storbyen, kan du måske bytte lige over i en periode - på den måde bliver ferien jo nærmest gratis for begge parter.Advarsel om lommetyveri, svindel etc.

Sygdom Sygesikringen Rejseforsikring

Bagagen

Benplads i Flyet

Blodpropper ved lange flyrejser

Online Check-Inn

Drikkepenge

Er forsikring pengene værd

Flyskræk

10 råd mod flyskræk

Få en sund flyvetur

Hvad må ferien koste?
Højdesyge


Retur til toppen

Nyttige Links
Om Billigrejser

Pak en god feriekuffert

Pas & Visa

At Rejse med Børn

Toldregler

  Copyright 2016 © All rights reserved Billigrejser.dk