BILLIGREJSER
 * Forsiden * Book Hotel * Billige Flybilletter
Nyhedsmail
   Navn   
Email
   

Pak en god feriekuffert


Pak en god feriekuffert
 

Hvad skal jeg have med på ferie? Hvad kan jeg i bund og grund sagtens undvære? Og hvordan undgår jeg at komme frem med kufferten fyldt med lutter krøllede ting?

Det største problem er sjældent at få nok tøj med - langt de fleste ender med en propfyldt kuffert, hvor halvdelen af pakkenellikerne aldrig kommer i brug.

Derfor: Vær realistisk. Hvad er planerne for din ferie? Skal du ligge ved hotellets swimmingpool, skal du på fancy storby-shopping-ferie eller skal du vandre i bjergene? Er der varmt eller koldt på din ferie-destination? Tjek vejrudsigten på din feriedestination, inden du pakker og husk så at

Strandferie betyder en hel del sved og sand, og samtidig bleger solen tøjet, så lad være med at pakke dit lækreste tøj.

Allerhelst skal dit tøj være løst, let, kunne skylles op i håndvasken og ikke behøve strygning. Sats på et par sæt badetøj og noget billigt strandtøj og sarier eller tunikaer. Husk også, at dine fødder svulmer op i varmen, så sandaler er et must

Byferie kan være mere tricky.

Uanset årstiden risikerer du, at der er hedt uden for i solen / inden for om vinteren og air-condition-koldt inde / vinterkoldt ude. Vælg tøj, som du let kan tage af og på, behagelige sko, og husk en taske til paraply og andre pakkenelliker du får brug for, når du vandrer rundt i byens gader

Prøv at kombinere

Selvom du prøver, vil du aldrig med sikkerhed kunne forudsige vejret, hvor du kommer hen - tricket er derfor at pakke flere tynde lag, så du kan fjerne et lag, hvis det bliver varmt og tage et ekstra lag på, hvis du fryser. Ensfarvet tøj er lettere at kombinere på kryds og tværs end tøj med mange mønstre.

Husk at vælge et sæt tøj, der kan fungere som pænt tøj, hvis du skal være præsentabel en aften

Glem ikke dine accessories, når du pakker.

Et fedt smykke, et tørklæde eller noget andet lidt iøjenfaldende kan let ændre et outfit fra helt ordinært til festligt og / eller fedt, alt efter dit behov.

Lav en liste over hvad du vil pakke.

Læg så tingene frem, så du kan se hvor meget det fylder, og planlæg så præcis hvilke outfits, du vil have på i løbet af ferien.

En god huskeregel er, at tre toppe gerne skal gå til en underdel.

Næste skridt er at droppe det tøj, du alligevel ikke har plads til / får brug for - vær ubarmhjertig, når du beslutter dig for, hvilket tøj der ikke skal med i kufferten! I tvivl? Så husk på at du selv skal slæbe kufferten og du får alligevel ikke brug for det hele...

Toiletsager

Husk at toiletsager kan let få din kuffert til at svulme urimeligt meget.

Idag kan du få de fleste ting i småbitte rejsestørrelser, så sats på dem, men hvis du ikke lige kan finde yndlingsproduktet i miniformat, så køb tomme små-flasker og fyld dem op.

Vælg så vidt muligt produkter, der kan bruges til flere formål, så du undgår at slæbe hele arsenalet af dullegrej med - fx kan tørolie både bruges til at fugte kroppen, ansigtet og tørre hårspidser.

De fleste hoteller har hårtørrere idag, så du behøver ikke medbringe din egen.

Tøjvask

Husk, at du kan vaske eller få vasket de fleste steder(tag evt. selv lidt vaskepasta med, så du kan klare det i håndvasken).

Desuden kan de fleste ting købes på feriestedet, så hvis du glemmer noget, er katastrofen til at overse - og så giver det i tilgift en god grund til at shoppe..

TIL EN UGES FERIE SKAL DIN KUFFERT CA. INDEHOLDE: Undertøj til en uge

1-2 par bukser 1-2 nederdele, shorts eller kjoler 2-3 t-shirts 1 langærmet bluse eller en skjorte (varmer hvis det er koldt - beskytter huden, hvis du er blevet forbrændt i solen!) 1 let trøje 1 stykke overtøj 1 par behagelige sko, som du kan bruge til at gå langt i 1 par sandaler, hvis du skal et varmt sted hen 1 par pæne sko Sokker og evt. nylonstrømper Noget tøj, der kan bruges i regnvejr - enten en regnfrakke eller en sammenklappelig paraply Badetøj, solbriller, og solhat hvis du skal på strandferie Toiletsager Nål og tråd, plaster, hovedpinepiller, og en rejsepakning med vaskemiddel, bind eller tamponer, evt. condom

SÅDAN PAKKER DU DIN KUFFERT:/strong>

Lad være med at pakke i sidste øjeblik, så du ikke bare ender med noget tilfældigt rodsammen af dit eneste rene tøj. Du ender med at pakke for meget.

Tag så vidt muligt dine mest pladskrævende ting på, når du rejser - de fylder ikke så meget på kroppen, som de gør i tasken.

Læg altid de største ting, såsom føntørrer, den store toilettaske og sko nederst i kufferten. Fyld skoene med sokker, som er rullet sammen som bolde, så mister skoene ikke deres facon, og du sparer plads! Bh'er med stive skåle må ikke foldes sammen. ' Fyld skålene med strømper, trusser, tørklæder og andet blødt.

Har du en stor solhat med stiv puld med, så læg den med pulden nedad og fyld den med bløde ting.

Rul dine t-shirts og nederdele sammen - fyld hulrummene mellem de store ting med dem, så du får et jævnt lag til at lægge det tøj, der let krøller, på. Det sparer plads og du undgår, at tingene krøller.

Hvis du har tøj med, der let krøller - fancy bukser, skjorter, fine jakker - så læg dem øverst i kufferten. Lad være med at folde dem, og dæk dem gerne med et et håndklæde eller andre bløde ting, så de ikke krøllerting, så de ikke krøller

Læg toiletsager og sko i en gennemsigtig plasticpose - det er dødærgeligt at komme frem og finde ud af, at din dyre parfume er smadret ud over alt dit tøj, så du ikke alene er uden parfumen, men også skal hørme af overdosis duftevand i en uge, eller at du har fået mudderpletter på dit nyvaskede ferietøj.

Vi håber at dette kan medvirke til, at du/i må får en rigtig god og problemløs ferie.


Advarsel om lommetyveri, svindel etc.

Sygdom Sygesikringen Rejseforsikring

Bagagen

Benplads i Flyet

Blodpropper ved lange flyrejser

Online Check-Inn

Drikkepenge

Er forsikring pengene værd

Flyskræk

10 råd mod flyskræk

Få en sund flyvetur

Hvad må ferien koste?
Højdesyge


Retur til toppen

Nyttige Links
Om Billigrejser

Pak en god feriekuffert

Pas & Visa

At Rejse med Børn

Toldregler

  Copyright 2016 © All rights reserved Billigrejser.dk