BILLIGREJSER
 * Forsiden * Book Hotel * Billige Flybilletter
Nyhedsmail
   Navn   
Email
   
Sygdom - Sygesikring - Rejseforsikring

Når du rejser, er det vigtigt, at du har en forsikring, der også gælder i udlandet.

Vi anbefaler, at du altid tegner en rejseforsikring, der også dækker din bagage. I de fleste tilfælde er det meget begrænset hvad du får i erstatning af flyselskabet

Det påhviler den rejsende selv at fremskaffe dokumentation på rejsemålet for f.eks. sygdom, skade og tyveri, da vi ikke har mulighed for at fremskaffe Praktisk http://www.billigrejser.dk/ informationsrapport, lægeerklæring eller lignende efter hjemkomst.

Diabetikere: - Er du diabetiker og har bestilt eller ønsker at bestille et ophold indeholdende aftensmad, er det på langt de fleste hoteller muligt at få serveret en diabetikermenu. Dette bestilles inden afrejse hos den rejsearrangør hvor du har købt din rejse samt oplyse om det ved ankomst, samt tjeneren ved bordet så ventetid undgås.

Dækket med den offentlige rejsesygesikring (det gule sygesikringsbevis):

Med det gule rejsesygesikringsbevis, der administreres af Europæiske Rejseforsikring, får du dækket udgifter i forbindelse med sygdom og skader samt udgifter til ekstraordinær hjemtransport til Danmark. Vær dog opmærksom på følgende:

Sygesikringen gælder kun ved rejser på mindre end fire uger. Sygesikringen gælder udelukkende ferierejser eller studierejser. Sygesikringen gælder ved rejser i Europa, Estland, Letland, Litauen, Rusland indtil Uralbjergene, Hviderusland, Ukraine, Moldova, Grønland, Færøerne, de asiatiske og afrikanske lande med kystlinje til Middelhavet, Jordan, de Kanariske øer, Madeira og Azorerne. Er du på studieophold og tilmeldt en uddannelsesinstitution i udlandet, dækker det gule sygesikringsbevis ikke. Er der erhverv indblandet i din ferie, dækker det gule sygesikringsbevis heller ikke.

Sådan dækker EU-sygesikringsbeviset (det blå sygesikringsbevis):

EU-sygesikringsbeviset kan anvendes ved rejser til andre EU-lande, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz, når rejsen ikke er dækket af den offentlige sygesikring (det gule syge-sikringsbevis).

EU-sygesikringsbeviset, der maksimalt gælder for 1 år ad gangen, gælder ved forretningsrejser, au pairophold, ulønnet praktik og studieophold samt ved ferie- eller studierejser på mere end 30 dage. Endelig vil du få brug for EU-sygesikrings-beviset, hvis der kan blive behov for behandling som f lge af en bestående eller kronisk sygdom.

Retur til toppen

Danske Regioner har udgivet en detaljeret pjece om rejsesygeforsikringen, som kan downloades her i PDF format

Allergi: - Lider du af allergi er det på mange hoteller muligt at få et allergivenligt værelse. Ønskes et sådant værelse bedes du undersøge om det er muligt at få et allergivenligt værelse. Hvis det ikke er muligt på det ønskede hotel, kan du bede rejsearrangøren om, evt. at finde en anden løsning/andet hotel.

Handicapfaciliteter:

Er du kørestolsbruger, skal det oplyses ved bestilling af rejsen. Derudover påhviler det gæsten selv at kontrollere dørmål og lignende på hotelværelset/hotellejligheden hos rejsekonsulenten inden afrejse.

Kun få rejsemål har handicaptilpassede hoteller. Ofte er omgivelserne svært fremkommelige og hotelområdet relativt kuperet, ligesom badeværelser, elevatorer med videre er smalle og generelt ikke lever op til danske krav som handicapvenlige

Se respektive hotelbeskrivelser i kataloget. På busser mellem lufthavn og hotel samt på udflugtsbusser kan vi ikke garantere plads til kørestole; i givet fald må separat transport afholdes af gæsten selv. Af sikkerhedsmæssige årsager må guiden og buschaufføren hverken løfte eller bære handicappede gæster.

Vegetar: - Er du vegetar og har bestilt eller ønsker at bestille et ophold indeholdende aftensmad, er det på langt de fleste hoteller muligt at få serveret en vegetarmenu. Dette bestilles inden afrejsen

Ryger / Ikke ryger Hvis du har et ønskemål om at få et ikke ryger eller ryger værelse, er det vigtigt at du gør din rejsearrangør opmærksom på dette ved bestillingen. Dette vil dermed blive anført på de ankomstlister vi sender til hotellets reception inden dit ophold. Hotellerne forsøger selvfølgelig altid at efterkomme sådanne ønsker, men vi beder dog om forståelse for at ønskemål ikke altid kan efterkommes.

Advarsel om lommetyveri, svindel etc.

Sygdom Sygesikringen Rejseforsikring

Bagagen

Benplads i Flyet

Blodpropper ved lange flyrejser

Online Check-Inn

Drikkepenge

Er forsikring pengene værd

Flyskræk

10 råd mod flyskræk

Få en sund flyvetur

Hvad må ferien koste?
Højdesyge


Retur til toppen

Nyttige Links
Om Billigrejser

Pak en god feriekuffert

Pas & Visa

At Rejse med Børn

Toldregler

  Copyright 2016 © All rights reserved Billigrejser.dk
Big Sale Event Image Banner 160 x 600