BILLIGREJSER


Fly til Rom
parisweekends Image Banner 140 x 350
London


Billedvideoen er baseret på private fotos.

En ferie i London er musicals og teater i verdensklasse, trendsætterkunst på Tate Modern og shopping i Kensington High Street. Få meter fra pubben, der serverer fish & chips, udfordrer nye restauranter dine smagsløg.

Samtidig er byen i smeltedigel af multi-etniske befolknings-grupper – hvilket ikke mindst smitter af på de utallige restauranter, hvor man kan spise mad fra hele verden.

London har et hav af gamle seværdigheder. Men de seneste år er ny, imponerende arkitektur også kommet til, således at byens varetegn efterhånden mere er det gigantiske pariserhjul London klokketårnet Big Ben.

Er man til kunst, kan London byde på et utal af gallerier og museer. Hele South Bank er spækket med kunstmuseer med Tate Modern som det bedste.

Rejser du først én gang til den forførende og sprudlende millionby London, kommer du igen og igen.

Shopping er naturligvis også et must, når man er i London. I otting Hill kan man finde hippe butikker mens det klassiske England er repræsenteret i Harrods.
Endelig er transporten et kapitel for sig selv. En tur i den dobbeltdækkerbus kan være en oplevelse for store og små.
Storbyen har et rigt udbud til de besøgende: Westminster Abbey, hvor de kongelige ligger begravet, St. Pauls Cathedral, Buckingham Palace og Tower of London er nu smukt bevarede monumenter. Endelig er transporten et kapitel for sig selv. En tur i den dobbeltdækkerbus kan være en oplevelse for store og små.

tower bridgeBig Benstrong – de verdens-berømte museer og gallerier såsom British Museum, Tate Modern, Tate Britain, the National Portrait Gallery og the National Maritime Museum. - der er som reglen gratis adgang. Londons musicalscene er verdens-berømt og foruden de kendte forestillinger som Phantom of the Opera, Les Miserables og Cats finder man altid nye og spændende shows.

De, store historiske julemarked er det seneste skud på stammen med rådhuspladsen som den prægtige ramme. Oplev også de dygtige punchbryggere, kagebagere og de fem traditionelle juleskibe, hvor det vrimler med tryllekunstnere og jonglører - og hjemmebagte småkager.

Piccadilly Circus og Leicester Square

Hvis der skal være et hjerte i London, skal det være Piccadilly Circus. Rundkørslen binder Londons West End sammen, med biograferne i Leicester Square, shopping i Regent Street og teatrene i Shaftesbury  Avenue.
Piccadilly Circus er ekstremt travlt, og fyldt med mennesker, biler, taxaer og de røde londonbusser. Piccadilly Circus er mest kendt for de store neonreklamer der reklamerer for store britiske såvel som internationale selskaber. I centrum af rundkørslen finder man Shaftesbury  Memorial Fountain, der har en lille Erosstatue på toppen.

Trafalgar SquareTrafalgar Square og National Gallery National Gallery er huser over 2300 malerier fra det 13. århundrede og ferm til i dag. Samlingen inkluderer mesterværker af Leonardo da Vinci, Peter Paul Rubens, Rembrandt, J. M. W. Turner og Vincent Van Gogh blandt mange andre.
Det koster ikke noget at besøge the National Gallery. Trafalgar Square, som the Natinoal Gallery ligger ved, er en stor plads, der er kendt for sine springvand, samt Nelsons Søjle, der blev bygget for at hylde Admiral Horatio Nelson efter hans død ved slaget ved Trafalgar.

Original London Big Bus sightseeing Dette er den originale Hop på - Hop af måde at se London på fra toppen af en af deres mange dobbeltdækkerbusser.
Kortet gælder i 24 timer i træk, dvs. du vælger selv hvornår du vil benytte kortet, f.eks. fra kl. 14:00 lørdag til kl. 14:00 næste dag, søndag.

Piccadilly Circus og Leicester Square Hvis der skal være et hjerte i London, skal det være Piccadilly Circus. Rundkørslen binder Londons West End sammen, med biograferne i Leicester Square, shopping i Regent Street og teatrene i Shaftesbury Avenue.


London CityPiccadilly Circus er ekstremt travlt, og fyldt med mennesker, biler, taxaer og de røde londonbusser. Picadilly Circus er mest kendt for de store neonreklamer der reklamerer for store britiske såvel som internationale selskaber. I centrum af rundkørslen finder man Sheftesbury Memorial Fountain, der har en lille Erosstatue på toppen

St Paul's Cathedral Londons domkirke, beliggende i City på Ludgate Hill, hvor der har ligget kirker siden 600-t., senest den normanniske Old Saint Paul's (opført ca. 1100 og nedbrændt 1666).
St. Paul's Cathedral er en af de mest besøgte kirker i London er og er hjemsted for biskoppen af London.
Den letgenkendelige kuppel er et værk af Sir Christopher Wren, der også står bag mange af Londons andre smukke bygninger

Buckingham Palace - er en af Londons mest populære turistattraktioner, selvom slottet stadig fungerer som det officielle residens for det engelske monarki.
Sådan har det faktisk været siden Dronning Victorias udpegelse i 1837

Tower i LondonTower of London-  er et pragtfuldt eksempel på normannisk militær arkitektur som har blevet en af London bedste seværdigheder og har en 900 år lang og blodig historie.
Mange er i tidens løb gået ind gennem Traitor’s Gate (Forrædernes Port) – men få er kommet ud igen.
Tortur, rotter og ikke mindst henrettelser gjorde kål på en hel del af dem.
Om ravnene på Tower siger legenden, at dersom ravnene forlader Tower, vil White Tower, monarkiet og riget falde.

The Beefeaters - De 36 Yeomen Warders of The Tower of London er de ceremonielle vagter, hvis opgave det er at holde øje med fangerne i cellerne og vogte over kronjuvelerne.
Men da der ikke har været fanger i Tower siden1950erne, så bruger de tiden som guider og til at stille op til fotografering.
I deres farvestrålende dragter er de et levn fra en svunden tid og et meget yndet motiv.
Beefeater i TowerEn Beefeater er en tidligere Mastersergeant i den engelske hær og som retrætejob har fået tjansen som Beefeater og alle Beefeaters har deres bolig på Tower of London

Madame Tussaud’s -   er en af Londons mest besøgte seværdigheder.
Mød Prins William, Brad Pitt eller stjernene fra Pirates of the Caribbean som du kan komme helt tæt på, da alle de reb og vagter der normalt holder dig på afstand fra attraktionerne på et museum, er væk på Madame Tussauds.
Gå rundt mellem de rige, berømte og magtfulde, og tag billeder af dig selv med voksfigurerne.

London Eye - er et 135 meter høje pariserhjul, der står lige ved Themsen og overfor Big Ben, tilbyder et helt nyt billede af byen, også om aftenen.
En tur i pariserhjulet i en af de 32 lukkede gondoler, tager ca. 30 minutter, og er en kæmpe oplevelse.
London Eye er 135 meter høje pariserhjul, der står mellem Waterloo og Westminster Bridge.
Fra toppen har man en fantastisk udsigt over det centrale London med bl.a. Big Ben og House of London EyesParliament. Særligt flot er det om natten, hvor man kan se byens lys.

British Museum har så mange kunstskatte, at det er umuligt at se dem alle på én dag.

Så med mindre man vil bruge hele sit weekendophold i London ét sted, kan man med fordel udvælge det, som man finder mest interessant.
Du kan bl.a. finde den største Egyptiske samling udenfor Egypten - virkelig imponerende.

Westminster Abbey - Monarkens kirke Westminster Abbey er grundlagt af Edward Bekenderen tilbage i 1000-tallet og var oprindelig en klosterkirke, der flere gange senere i historien er blevet ombygget og tilbygget, så kirken i dag rummer både diverse gotiske og sengotiske kapeller, klostergård og meget mere.
Westminster Abbey, hvis korrekte navn er Collegiate Church of St. Peter at Westminster, har lige siden 1560 haft en speciel status.

Big Ben - Noget af det mest britiske britiske, det karakteristiske klokketårn Big Ben midt i hjertet af London, er tilsyneladende begyndt at hælde, sådan som også det berømte Pisa-tårn gør det 
Big Ben i LondonDet har faktisk aldrig stået helt lodret men har hældt en anelse, siden det blev opført.
Det 106 meter høje tårn er et af verdens mest kendte symboler (selvom det faktisk er den 13 tons tunge klokke, der hedder Big Ben).

London Dungeon

 The London Dungeon dykker ned i den grusomme del af Londons historie, og placerer dig midt i middelalderens mørke. Det yderst levende museum er Londons uhyggeligste seværdighed, og kan bedst sammenlignes med at vandre igennem en horrorfilm med dig selv i stjernerollen.

Oplev den mørke side af Londons historie, hvis du tør...

The Victoria & Albert Museum V & A, som museet normalt kaldes, har nervepirrende samlinger af næsten alting, lige fra islamisk kunst til Vivienne Westwoods ikonklæder.
Men det er de fantastisk udformede udstillinger, som virkelig gør, at V & A skiller sig ud.

 

Bestil rejse til London
netshop4all-aff-1-468x60.jpg

Advarsel om lommetyveri, svindel etc.

Sygdom Sygesikringen Rejseforsikring

Bagagen

Benplads i Flyet

Blodpropper ved lange flyrejser

Online Check-Inn

Drikkepenge

Er forsikring pengene værd

Flyskræk

10 råd mod flyskræk

Få en sund flyvetur

Hvad må ferien koste?
Højdesyge


Retur til toppen

Nyttige Links
Om Billigrejser

Pak en god feriekuffert

Pas & Visa

At Rejse med Børn

Toldregler

  Copyright 2014 © All rights reserved Billigrejser.dk