BILLIGREJSER


Fly til Rom
 

Malaga


Billedvideoen er baseret på private fotos.


Malaga ligger på Costa del Sol - Andalusiens solkyst!
 Vi hjælper dig med ferien, uanset om du vil bestille fly og hotel, eller om du kun har brug for flybilletten.


Andalusien har alle ingredienserne til en herlig ferie:


Mere end 50 golfbaner, skønne strande, fantastiske madoplevelser, et farverigt natteliv og et enormt kulturudbud.


Oplev Costa del Sol Det vrimler med udflugtsmuligheder i Costa del Sol.


Besøg maleriske, hvide bjerglandsbyer, mægtige katedraler og mauriske paladser.


AlhambraDu kan også køre til spændende byer som Malaga, Granada, Sevilla og Ronda, opleve Gibraltar eller tage båden til Marokko.


Landskabet bærer stadig tydeligt præg af sin dramatiske oprindelse med bjerge, dalsænkninger og klippeskær.


Malaga er en rigtig god start for din rejse til Andalusien uanset om du er til badeferie på den populære Solkyst, ønsker at udforske naturreservaterne som fx Montes de Malaga, opleve sherrylandet

eller vil besøge nogle af de hyggelige kystbyer øst for Malaga. Du må også huske at opleve, hvad Malaga har at byde på, inden du rejser videre.


Når man snakker om Spanien og Malaga, falder tankerne helt naturligt på tapas, sangria, flamenco og tyrefægtning. Den sidste ting, tyrefægtning, er et omdiskuteret emne, som nogle elsker og andre væmmes ved. Tyrefægtning er dog ikke til at komme uden om, når man taler om spansk kultur, og her på malaga.dk skal vi ikke gøre os til dommere.
Tyrefægtning er en folkesport, som en stor del af spanierne går meget op i, men det er bestemt ikke en sport, der er for sarte sjæle. 

Sæsonen for tyrefægtning i Malaga begynder i april og løber helt til september. I Malaga er højdepunktet uden tvivl de tyrefægtninger, der finder sted under byfesten i midten af august. 


Her finder der dagligt tyrefægtninger sted i Malagas tyrefægtningsarena på Plaza la Malagueta, der ligger lidt øst for den gamle by og tæt på Castille de Gilbralfaro.
De mange lystbådehavne langs Costa del Sol giver rig mulighed for sejlads. Mange steder kan du leje både eller deltage på en af de arrangerede ture for både sejlsportsentusiaster og turister.


Du kan også leje windsurfingudstyr, og er du novice ud i surfverden, kan du deltage i kurser på alle niveauer. Det mest populære sted for surfere er i Tarifa ude ved sydvest-spidsen af Spanien (ca. 160 km fra Malaga).
Vindforholdene i Tarifa gør det til det ideelle sted for windsurfing og det er også her du finder den største koncentration af surfrelaterede forretninger, skoler og aktiviteter.  


Ronda Dreamed By ... og Ronda med de gamle vinduer i Posadas 2. Et hurtigt blik øjne et gitter skjulte for sin elsker at kysse jern og wineshops halvt åbne natten og kastagnetter og natten vi forpasset båd ved Algeciras vægteren går om fredfyldte med sin lygte og O denne forfærdelige deepdown torrent O og havet havet crimson undertiden som ild og den herlige solnedgange og figtrees i Alameda haver ja og alle de mærkelige små gader og de ​​lyserøde og blå og gul huse og rosegardens og jessamine og pelargonier og kaktusser ... (Ulysses) James Joyce


Malaga, Granada, Sevilla og Ronda Estepona er beliggende på Costa del Sol, 45 minutter fra Malaga's lufthavn og 15 minutter fra Marbella.
På trods af den bemærkelsesværdige vækst den har været igennem, er Estepona en af de få byer ved kysten, der har været i stand til at bibeholde dens folkelige charme og karakter.
Byen er velholdt og fremtidige udbygninger er grundigt planlagt for at sikre bevarelsen af dens identitet..
Alhambra, citadel og paladsby på en klippe i byen Granada i Spanien, et hovedværk inden for den islamiske kunst i Europa, opført i 1200- og 1300-t. for de islamiske fyrster af Nasridedynastiet.


Alhambra
er ikke, som tidligere antaget, ét palads, men består af sammenbyggede enheder af fæstning, fyrstebolig, moskéer, badeanlæg og beboelseskvarterer, omgivet af haveanlæg. Inden for de kraftige mure med befæstede tårne er fyrstepaladsets bygninger, buegange og gårde grupperet omkring to store gårde, Myrtegården og Løvegården. I det 45 m høje Comares-tårn findes paladsets største rum, den rigt udsmykkede Ambassadørernes Sal.

Bestil rejse til Malaga

 

 

F Image Banner 468 x 60

Fly til Rom

Fra: Afr.:
Til: Hjem: Voksne:netshop4all-aff-1-468x60.jpg

Advarsel om lommetyveri, svindel etc.

Sygdom Sygesikringen Rejseforsikring

Bagagen

Benplads i Flyet

Blodpropper ved lange flyrejser

Online Check-Inn

Drikkepenge

Er forsikring pengene værd

Flyskræk

10 råd mod flyskræk

Få en sund flyvetur

Hvad må ferien koste?
Højdesyge


Retur til toppen

Nyttige Links
Om Billigrejser

Pak en god feriekuffert

Pas & Visa

At Rejse med Børn

Toldregler

  Copyright 2014 © All rights reserved Billigrejser.dkBarcelonaweekends Image Banner 160 x 600