BILLIGREJSER


Marokko


Billedvideoen er baseret på private fotos.

Marokko - Oplev Agadir, en moderne by med mange ansigter og Marokkos bedste sandstrand. Her kan du glæde dig til en havn med et sprudlende butiksliv.

En moderne by med Marokkos bedste sandstrand og en atmosfære, der er lige så fransk, som den er arabisk.

Ingen tvivl om, at stranden er Agadirs største trækplaster - bred, ren og med gyldent, finkornet sand, som strækker sig langt ud i horisonten.

Solen varmer skønt - præcis som på de nærliggende Kanariske Øer - så det er kun et spørgsmål om at udvælge sig en liggestol, læne sig tilbage og nyde det. 

Bag stranden løber en palmekranset promenade med hyggelige restauranter og caféer, hvor man spiser godt og billigt. 

Smag også et glas af den stedlige grønne te med friske mynteblade, men vær forberedt på, at marokkanerne ikke sparer på sukkeret!

Marokko: På en rejse til Marokko venter lange sandstrande, myldrende markeder, fremragende golfbaner og eksotisk kultur, som er præget af både vestafrikanske, arabiske og franske traditioner. Her går nye og gamle skikke hånd i hånd.

Du kan flyve direkte uden mellemlanding til Agadir hver lørdag. Mindre end fem timers flyvning fra Danmark ligger Agadir.

Moderne feriebyer med skønne hoteller og franske gourmetrestauranter ligger side om side med sagnomspundne byer som Marrakech med smalle gader, mavedansere, slangetæmmere og verdens mest kringlede basarområde.

Souk og sardiner Afrikas Nice, som Agadir hyppigt kaldes, byder på en blanding af gammel arabisk kultur og fransk kolonistil.

Foruden stranden giver Agadir sine besøgende gode muligheder for at ride på kameler, spille golf på fremragende baner, windsurfe og opleve udsigten fra den gamle fæstningsmur

Du kan også begynde dagen på en fiskeriauktion ved havnen, som er en af Nordafrikas største, og hvor der landes flere sardiner end noget andet sted i verden. Indkøb foretages sjovest og mest arabisk på markedspladsen, Souk al Had. Her er det nemt og heldigvis billigt at lade sig friste af det store udbud.

 Gå rundt mellem de forskellige sektioner fra bod til bod, som alle er fyldt til bristepunktet med tæpper, sko, krydderier, træskærerarbejder, læderjakker, lamper, smykker og meget mere.

Det er vigtigt at huske, at man prutter om prisen i basaren, og det kan derfor sagtens tage tid at afslutte handlen.

Kombiner ferien Marokko er et herligt rejseland, der fortjener et nærmere bekendtskab.
Lægger du Agadir bag dig for en dag eller to, venter en kontrastfyldt verden af uendelig ørken, frodige oaser, daddelklædte lunde, sneklædte bjergtoppe og tusindårige byer, f.eks. Taroudant, der ligger cirka 80 km fra Agadir.

Når du rejser via Billigrejser.dk, har du desuden mulighed for at kombinere

 Agadir med Marrakech, der vil betage dig med sine farverige folkemængder og fortryllende stemning.

Og for at gøre det nemmere for dig selv anbefaler vi, at du flyver til Agadir og hjem fra Marrakech - eller omvendt.

Menneskemængden og de mange dufte i medinaens smalle gyder, den mauriske arkitektur, pragtvillaerne og skyggefulde gårdhaver med rislende fontæner slår næsten sanserne omkuld, og pludselig føler man sig sat flere hundrede år tilbage i historien.

Duft af eventyr Pladsen Djemaa el Fna, der er lige så stor som tre fodboldbaner, er Marrakechs sagnomspundne centrum, og i skumringstimen forvandles sceneriet til et sandt eventyr.

Tag plads på en af tagterrasserne rundt om pladsen, for herfra har du et fint overblik og kan samtidig nyde et glas af den søde myntete.

Det gælder om at have øjnene med sig, når akrobater, musikanter, vandsælgere, slangetæmmere, spåkoner, tandudtrækkere og historiefortællere først folder sig ud.

Gadekøkkener og madboder er også kørt i stilling, og snart spreder der sig en liflig duft af grillspyd, friteret fisk, lammetajine og couscous.
Farverige indkøb Basaren, der ligger nord for Djemaa el Fna, er Marokkos største, og her kan det anbefales at slentre omkring i formiddagstimerne.
Gade efter gade falbydes varer; babouchestøfler, tajinelertøj, tæpper, garn, stoffer, djellebahdragter, kobber, messing, cigaræsker i tujatræ samt krydderier, oliven og dadler i sækkevis.
Koutoubiamoskéen og andre vigtige seværdigheder ligger alle i gåafstand fra basaren. Kombinér Marrakech med Agadir Det er oplagt at kombinere rejsen til Marrakech med et besøg i Agadir.

 

Bestil rejse til Marokko
netshop4all-aff-1-468x60.jpg

Advarsel om lommetyveri, svindel etc.

Sygdom Sygesikringen Rejseforsikring

Bagagen

Benplads i Flyet

Blodpropper ved lange flyrejser

Online Check-Inn

Drikkepenge

Er forsikring pengene værd

Flyskræk

10 råd mod flyskræk

Få en sund flyvetur

Hvad må ferien koste?
Højdesyge


Retur til toppen

Nyttige Links
Om Billigrejser

Pak en god feriekuffert

Pas & Visa

At Rejse med Børn

Toldregler

  Copyright 2014 © All rights reserved Billigrejser.dk
Mainadv Image Banner 160 x 600