BILLIGREJSER


Fly til Rom
Dansk Vestindien

Billedvideoen er baseret på private optagelser

Dansk Vestindien (Virgin Island) – dansk kolonitid på første hold på perfekt badeferie. St. Croix er et must, hvis du vil dykke helt ned i det danske slægtsbånd til De Dansk Vestindiske Øer. Følg de danske fodspor rundt i byer som Frederiksted og Christiansted. Her er små danske historiske levn, som automatisk leder tankerne mod en fjern tid, hvor Danmark byttede våben til slaver til sukkerproduktion.

Christiansfortet

St. Croix

– dansk kolonitid på første hold på perfekt badeferie. St. Croix er et must, hvis du vil dykke helt ned i det danske slægtsbånd til De Dansk Vestindiske Øer.
Følg de danske fodspor rundt i byer som Frederiksted og Christiansted. Her finder du Peter von Scholtens guvernørbolig, fortet Christiansværn med kanoner, skilderhus og danske flag. Her er små danske historiske levn, som automatisk leder tankerne mod en fjern tid, hvor Danmark byttede våben med slaver til sukkerproduktion. Går I en tur på en kirkegård i hovedbyerne, finder I mange dansk navne på gravstenene og oplever for alvor, hvor tæt forbundet vi i Danmark er med disse tre eksotiske øer.

Fort Frederik -  hvor Peter von Scholten den 3. juli1848 erklærede at alle slaver på de Dansk-Vestindiske Øer var frie.

Fort Frederik

 ligger i Frederiksted. Danmark opførte fortet for at markere sin tilstedeværelse på de Dansk-Vestindiske Øer, samt for at beskytte den vestlige del af Sankt Croix mod angreb fra andre europæiske kolonimagter og pirater.
Både byen og fortet er opkaldt efter kong Frederik 5. Ved fortet ligger Frihedspladsen, hvor Peter von Scholten den 3. juli1848 erklærede at alle slaver på de Dansk-Vestindiske Øer var frie. Fortet var skueplads for to vigtige historiske begivenheder, der førte til afskaffelsen af den slavebaserede økonomi på Jomfruøerne.

 guvernørbolig

St. Croix

er den største af de tre Dansk Vestindiske Øer og lidt mere rolig end St. Thomas. Som de andre øer byder også denne skønne ø på perfekt afslapning på hvide sandstrande og det smukkeste azurblå badevand. Her har I rig mulighed for den perfekte badeferie med smukke hvide bølger i de blå oceaner, hvor de skønneste dykkerture og snorkelture viser jer en smuk verden under havet. Dykkerdestinationerne Buck Island og the Wall er et must for jer, der elsker at snorkle og dykke.

fort Christiansværn´s kanoner

På en rundtur rundt på øen oplever I meget forskelligarted natur. Midt på øen kan I stadig finde vilde sukkerrør, hvorimod den salte passatvind har fjernet det meste af vegetationen på øens østside. Kører I derimod til vestsiden, finder i smuk tropisk skov. Disse forskelligeartede vegetationer giver også de smukke strande i øst og vest et forskelligt og helt unikt udseende. Stå tidligt op og nyd en skøn solopgang eller følg solen i seng under de mest fantastiske solnedgange

Fakta:

St. Croix er på størrelse med Møn.Øen var kendt som plantageøen, men i dag er de fleste plantager nedlagt. På museet Whim House kan I stadig få en fornemmelse af, hvordan livet som slave var under dansk herredømme.

Dansk Vestindiske øer

St. Thomas

– ferieparadis med god shopping i dansk historiske rammer Når man ankommer til St. Thomas, får man allerede fra lufthavnen de første indtryk af at være kommet til Caribien og De Dansk Vestindiske Øer.

De lokale er stolte af det danske slægtsskab, omend historiens vingesus ikke kun har været af positiv karakter. I finder små brostensbelagte gader, museer og skønne butikker med danske butiksnavne. I Charlotte Amalie, øens hovedstad, finder man levn fra en markant dansk historisk indflydelse.

De lokale er stolte af det danske slægtsskab, omend historiens vingesus ikke kun har været af positiv karakter. I finder små brostensbelagte gader, museer og skønne butikker med danske butiksnavne.

Badestrand på St. JohnSt. Thomas byder på rigtig god og billig shopping, og skal der en diamant eller en guldring på fingeren, er Charlotte Amalie stedet at indlede jagten.

Der er hele 44 smukke hvide sandstrande, som ligger og venter på jer på St. Thomas.

På nordsiden må I ikke misse den smukke sandstrand, Magens Bay, som med god grund er kåret som én af verdens ti bedste strande af National Geographic.
Der er udsigtposter fra små bjerge og fantastisk mulighed for at lade øjet skue mod horisonten. På St. Thomas finder i smukke golf og tennisbaner og har alle muligheder for at prøve kræfter med dykning, snorkling, windsurfing og kajak.

Er du til en fisketur, er du ligeledes kommet til rette sted, og drømmer du om at få en stor tun på krogen, er bigfishing måske din næste sportsgren.

Men St. John er først og fremmest frodig natur, og mere end halvdelen af øen er indrettet som nationalpark – i øvrigt bestyret af amerikanske National Park Service.

Fakta:

St Thomas  har 50.000 indbyggere og er den af de tre tidligere danske øer med mest fart på

Her finder i en kosmopolitisk stemning med det bedste fra mange verdener. Havets vidunderlige spisekammer danner rammen om de kulinariske oplevelser på St. Thomas, hvor mange af verdens bedste køkkener er repræsenteret af mesterkokke, som tiltrækkes af øens skønhed.

Øen St. John er først og fremmest frodig natur, og mere end halvdelen af øen er indrettet som nationalpark – i øvrigt bestyret af amerikanske National Park Service.

Parken, der i praksis kun kan opleves til fods, byder på et mix af tæt regnskov, plantageruiner fra danskertiden, frodige tropeenge – og sågar helleristninger af ukendt oprindelse.

Hovedbyen hedder Cruz Bay og byder på en hyggelig atmosfære med små reggaebarer og caféer. Her kan man købe spændende krydderier, te, tøj og sjove souvenirs.

Tag et smut til Trunk Bay og se ved selvsyn, hvorfor denne fantastiske strand er en af verdens mest fotograferede strande og bliv ikke overrasket, hvis I ser brudepar slentre hen af stranden hånd i hånd.

Trunk Bay tilbyder en drømme-kulisse til et romantisk strandbryllup for to

Annaberg St. JohnPå St. John har I mulighed for at opleve øens historie og fauna ad små trekkingstier til fods eller til hest. Tag med en guide til en af de bedst bevarede danske sukkerplantager, Annaberg, og oplev, hvordan sukkerproduktionen foregik og slaverne levede.

De store sten med indianske helleristninger og gæt med om deres betydninger –alt imens I bevæger jer ned til nogle af de mest spektakulære strande i verden som er blandt de 10 bedste i verden.

Forestil jer en tur på en fin sti gennem jungleagtigt terræn, som ender ud ved den hvideste sandstrand med det mest fantastiske turkisblå hav.

Her kan i fortjent nyde en af de lokale mangoøl til en fantastisk solnedgang med tæerne i det lune sand. I den mediterende lyd af vindens susen i kokospalmernes top og bølgernes brusen kan tankerne få frit løb, og I har rig mulighed for virkelig at mærke, at I lever.

Denne enestående ø tilbyder helt unikke naturoplevelser, som ryger direkte i hjertet.

60 % af øen er nationalpark. I 50’erne sørgede den velhavende Rockefeller familie for, at en stor del af øen er fredet.

Familien opkøbte det meste af øen og forærede sidenhen det hele til den amerikanske stat som USA's 29. nationalpark. Derfor er St. John grøn, frodig, autentisk og helt unik.


Bestild rejse til Dansk Vestindiennetshop4all-aff-1-468x60.jpg

Advarsel om lommetyveri, svindel etc.

Sygdom Sygesikringen Rejseforsikring

Bagagen

Benplads i Flyet

Blodpropper ved lange flyrejser

Online Check-Inn

Drikkepenge

Er forsikring pengene værd

Flyskræk

10 råd mod flyskræk

Få en sund flyvetur

Hvad må ferien koste?
Højdesyge


Retur til toppen

Nyttige Links
Om Billigrejser

Pak en god feriekuffert

Pas & Visa

At Rejse med Børn

Toldregler

  Copyright 2014 © All rights reserved Billigrejser.dk